Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία;

Στήσιμο, set up του μηχανήματος. Το Μirror θα στηθεί στο χώρο στην πιο advance μορφή του αφού δημιουργούμε ένα διάδρομο με κολονάκια και το red carpet μας, θυμίζοντας κάτι από Ηollywοod.

Πόσες εκτυπώσεις θα έχουμε στη διάθεση μας;

Απεριόριστες εκτυπώσεις για όλους τους καλεσμένους σας. Έχετε μάλιστα τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά μεγέθη όπως 10cm x 15cm ή strip.

Μπορούμε να έχουμε τις φωτογραφίες και ψηφιακά;

Φυσικά. Μέσω του Photobooth – Mirror Loves You μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες εσείς ή οι καλεσμένοι σας στα προσωπικά mail σας. Ενώ, όλες οι φωτογραφίες που θα βγούνε θα σας δοθούν επίσης και σε ηλεκτρονική μορφή USB Memory Stick.

Θα υπάρχει παρουσία τεχνικού με το photobooth του Mirror Loves You;

Σας παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό που θα βρίσκεται στο event, το γάμο ή το party σας για να επιβλέπει και να βοηθάει στην όλη… κατά τα άλλα πανεύκολη διαδικασία.

Στην υπηρεσία περιλαμβάνονται props;

Φροντίζουμε έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να έχουν στη διάθεση τους διάφορα props όπως καπέλα, γυαλάκια και πολλά άλλα αξεσουάρ!!!
Μπορούμε να βάλουμε τη δική μας πινελιά πάνω στις φωτογραφίες;

Το photobooth του Mirror Loves You προτρέπει τους καλεσμένους σας να γράψουν πάνω στην οθόνη του ή να τοποθετήσουν ???????? από μία μεγάλη συλλογή emoticons που διαθέτει και όλα αυτά ενσωματώνονται στην φωτογραφία τους!

Πόσο χρονικό διάστημα θα έχουμε το photobooth στο χώρο μας;

Το Photobooth – Mirror Loves You, είναι διαθέσιμο να καλύψει οποιοδήποτε event ανάλογα με τις αντίστοιχες απαιτήσεις του. Προσαρμόζουμε την παραμονή του Photobooth – Mirror Loves You κατόπιν συννενόησης μαζί σας για να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του Event σας…